Αλλαγές και επιστροφές προϊόντων

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 15 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε το δέμα σας. Αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στα μαγιό και στα αξεσουάρ δεν γίνονται αλλαγές και επιστροφές για λόγους υγιεινής.

Στην περίπτωση αλλαγής στέλνετε πίσω το δέμα μόνο μέσω της γενικής ταχυδρομικής και τα έξοδα αποστολής είναι 8€. Στην περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών το στέλνετε με δική σας ευθύνη και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς εξ’ ολοκλήρου. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως το παραλάβετε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες σήμανσης barcode και άλλα καρτελάκια.

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας στείλαμε είναι ελαττωματικό, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου εμάς.

Στα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά μόνο αλλαγή με άλλο προϊόν

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας επιστρέψετε το δέμα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου εσάς. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η συνεργαζόμενη τράπεζα θα είναι η Alpha Bank. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα τα έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής τα επιβαρύνεται ο δικαιούχος πελάτης και όχι ο καταθέτης. Για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων επικοινωνήστε μαζί μας στο 23740 62 351.

Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές με τη διαδικασία χέρι-χέρι για λόγους ασφαλείας, διότι είναι απαραίτητος ο έλεγχος των προϊόντων.

Το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεώνεται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.